سـرمایـه گـذاری برای تـولید
چهارشنبه - 21 آبان 1404
EN
لیست اخبار صفحه :470
بيمـه كـردن سهـام عملياتـي مـي‌شـود؟

بيمـه كـردن سهـام عملياتـي مـي‌شـود؟

مطرح شدن بيمه سهام به دنبال كاهش ارزش بازار سهام و جبران خسارت ناشي از آن هر از چندگاهي مسئولان مربوطه را بر اين فكر وا مي‌دارد كه از طريق بيمه بتوانند بخشي از زيان سرمايه‌گذاران را جبران كنند. در حال حاضر نيز آغاز روند نزولي بازار سهام و كاهش ارزش روزانه آن و به دنبال آن زيان گسترده سهامداران، بارديگر مسئولان بورس و بيمه كشور را بر آن داشت تا مجددا به راهكار بيمه روي آورده و از اين طريق به جبران خسارت بپردازند به طوري كه در طرح بيمه نوسان سهم مجددا مطرح شده و اقدماتي نيز در حال انجام است تا اگر قيمت سهم افت كند خسارت آن پرداخت شود.

واگذاري استقلال و پرسپوليس به وزارتخانه هاي دولتي خلاف قانون است

واگذاري استقلال و پرسپوليس به وزارتخانه هاي دولتي خلاف قانون است

معاون سازمان خصوصي سازي از طي مراحل نهايي براي واگذاري 5 درصدي از سهام بانك ملت در دهه فجر خبر داد و گفت: واگذاري پرسپوليس و استقلال به دو وزارتخانه خلاف اجراي اصل 44 است و اين دو باشگاه بايد حداكثر تا سال آينده به بخش خصوصي واگذار شوند.

سیمان آماده عرضه در بورس

سیمان آماده عرضه در بورس

معاون وزیر بازرگانی با اشاره به خروج کامل سیمان از سبد حمایتی دولت، از آمادگی برای عرضه سیمان در بورس خبر داد.

حفاري شمال اواخر بهمن وارد بورس مي‌شود

حفاري شمال اواخر بهمن وارد بورس مي‌شود

رئيس ستاد اصل 44 شركت ملي نفت گفت: آماده سازي شركت حفاري شمال به اتمام رسيده و اين شركت مشمول اصل 44 با سرمايه 268 ميليارد توماني اواخر بهمن وارد بورس خواهد شد.

دولت فقط شرکتهای سودده را واگذار می کند

دولت فقط شرکتهای سودده را واگذار می کند

وزیر تعاون با اعلام اینکه تاکنون 22 میلیون نفر معادل 3 دهک جامعه عضو 337 تعاونی شهرستانی سهام عدالت شده اند، گفت: برنامه اصلی دولت در واگذاریها فقط واگذاری سهام شرکتهای سودده به مردم است.

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/08/21 04:02
تنظیمات قالب